U wilt een webshop hebben en deze koppelen aan uw UNIT4 Multivers als administratie- en boekhoudpakket? Dan biedt de BaS WebShop een uitermate handige oplossing waarmee de webshop direct gekoppeld is aan uw administratie- en boekhoudpakket.

 

Voordeel koppelen webshop en administratiepakket

Eén van de voordelen van het gebruik van de BaS WebShop is het feit dat orders in de webshop direct worden verwerkt in uw boekhouding. Daarnaast worden prijswijzigingen vanuit uw boekhoudpakket automatisch verwerkt in uw webshop. Hetzelfde geldt voor producten die toegevoegd worden aan het boekhoudpakket. Alle wijzigingen die u doorvoert in het UNIT4 boekhoud- en administratiepakket -en van toepassing zijn op de webshop - worden direct doorgevoerd.

Door de koppeling van de BaS WebShop met uw boekhoudpakket, hoeft u vrijwel geen productinformatie (prijzen, voorraad, etc.) meer handmatig in de webshop te zetten. Dit scheelt u veel extra werk. Daarnaast is het administratieve proces veel makkelijker en verlopen de logistieke procedures ook volautomatisch. Kort samengevat: uw organisatie wordt efficiënter en eenvoudiger door de webshop met uw administratiepakket te koppelen.. 

De BaS WebShop kan gekoppeld worden aan onderstaande boekhoud- en administratiepakketten:

  • UNIT4 Multivers
  • UNIT4 Multivers online
  • UNIT4 Multivers Extended.

Meer informatie over het koppelen van uw webshop aan uw administratiepakket? Of wilt u weten wat een BaS WebShop voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op via ons kantoor in IJmuiden (072 3 690 690), of stel uw vraag via ons contactformulier.


Terug naar overzicht