Het boekhouden en inrichten van de administratie verschilt per bedrijf. Naast de grootte van het bedrijf is ook het segment waar in gewerkt wordt van belang. Verkoopt u producten of levert u vooral diensten? Gaat het om grote aantallen en standaardproducten? Of is uitgebreide advisering gewenst?

Voor diverse bedrijfstakken bestaat er standaard software voor de boekhouding en administratie. Daarnaast kunnen specifieke maatwerkpakketten of een mix van standaard/maatwerk nodig zijn om uw organisatie optimaal te managen.

Bij VZNH kunt u terecht voor advies, verkoop en implementatie van boekhoudpakketten en administratiesoftware. Het merendeel van onze klanten bevindt zich in het MKB, maar wij ondersteunen ook ZZP’ers, transportbedrijven en bedrijven in de industrie. Voor de branche georiënteerde producten wordt er met een derde partij samengewerkt.

 

Meer informatie                                  

Wilt u meer informatie over boekhoudpakketten, administratiesoftware of gerelateerde onderwerpen, dan horen wij graag van u. Vanuit onze kantoor in IJmuiden werken wij voor bedrijven in Noord Holland, Flevoland, Utrecht en Zuid Holland. Neem gerust contact met ons op via ons kantoor in IJmuiden (072 3 690 690), of stel uw vraag via ons contactformulier.