UNIT4 Multivers is verschillende types administratiesoftware en boekhoudpakketten voor handelsbedrijven en MKB’ers. Zo zijn de Medium en Extra Large variant van de software specifiek voor deze typen bedrijven. Afhankelijk van de wensen en eisen die het handelsbedrijf of de MKB’er stelt aan de administratiesoftware of het boekhoudpakket, kan de software verder uitgebreid en/of aangepast worden.
 

UNIT4 Multivers M – Administratiesoftware voor MKB en handel

Met de Medium-versie van UNIT4 Multivers kan elke MKB’er of handelsbedrijf, naast zijn boekhouding, ook relatiebeheer en facturatie integreren in deze gebruiksvriendelijke boekhoud- en administratiesoftware.

De boekhouding voeren als MKB’er of handelsorganisatie was nog nooit zo eenvoudig. Daarnaast is ook de facturatie en het opmaken en versturen opdrachtbevestigingen, eenvoudig te standaardiseren. Daarnaast biedt de Medium-versie van UNIT4 Multivers de mogelijkheid tot relatiebeheer (basis CRM). Hiermee kunnen klantgegevens eenvoudig bewaard worden en komen gemaakte afspraken in een duidelijke planning naar voren.

Doordat bankboekingen kunnen worden ingelezen ontstaat een duidelijk overzicht van de nog openstaande posten. Daarnaast kunnen rekeningoverzichten en aanmaningen in dit boekhoudpakket ook automatisch worden verstuurd. Zo kunt u, als MKB’er, zich volledig richten op uw eigen werkzaamheden. Via het grootboek en de meegeleverde managementlijsten heef u daarnaast altijd een actueel overzicht van de kosten, kasstromen en winstverwachtingen.

 

UNIT4 Multivers XL – Administratiesoftware voor MKB en handel

Werkt u als handelsbedrijf of MKB’er ook veel met voorraden en voorraadbeheer? Dan is UNIT4 Multivers Extra Large de juiste administratiesoftware of boekhoudpakket voor u. Met UNIT4 Multivers Extra Large heeft u een duidelijk overzicht van uw voorraad; voorraad posities kunnen elk moment bekeken worden, bestellijsten kunnen door het systeem worden voorgesteld en is er bewaking van de geleverde goederen ten opzichte van de binnengekomen factuur mogelijk.

UNIT4 Multivers Extra Large is een uitgebreid boekhoudpakket voor MKB’ers en handelsbedrijven waarin belangrijke aspecten voor verkoop, inkoop en offertes geïntegreerd zijn. Daarnaast biedt deze administratiesoftware goede mogelijkheden om te koppelen met branchepakketten, scansoftware of webwinkels. Dit kan zowel rechtstreeks als via .csv of .xml bestanden.

Als extra mogelijkheid biedt dit pakket ook de mogelijkheid tot urenregistratie. Zo heeft u als MKB’er duidelijk overzicht van de gerealiseerde uren bij specifieke projecten. Onderhoudscontracten of abonnementen kunnen in dit boekhoudpakket eenvoudig worden ingegeven, waarna deze automatisch gefactureerd worden.

Verschil UNIT4 Multivers Medium en Extra Large

UNIT4 Multivers M vs. XL
Klik voor groot formaat.

 

Specialist in boekhoudpakketten en administratiesoftware

Op zoek naar een partner voor het leveren en implementeren van uw boekhoudpakket of administratiesoftware? VZNH is een specialist in de verkoop en implementatie van UNIT4 software en maatwerkapplicaties. Vanuit onze kantoor in IJmuiden werken wij voor bedrijven in Noord Holland, Flevoland, Utrecht en Zuid Holland.

Meer weten over administratiesoftware of boekhoudpakketten voor handelsbedrijven of het MKB? Stel uw vraag via ons contactformulier of bel ons op 072 3690 690.