UNIT4 Multivers is een softwarepakket voor administratie, boekhouding en relatiebeheer(optioneel). Door de open structuur van dit boekhoudpakket en deze administratiesoftware, is het heel makkelijk om UNIT4 Multivers te koppelen aan externe programma’s. Zodoende kunt u de mogelijkheden van uw boekhoudpakket verder uitbreiden om nóg meer uit de software te halen.

Deze externe programma’s worden samengevat in de Plus Serie. In feite bevat de Plus Serie een aantal modules waarmee u functionaliteit aan uw administratiepakket toevoegt die standaard niet aanwezig is.

Onderstaand een overzicht van de modules waarmee u uw boekhoudpakket kunt uitbreiden.

 1. Abonnement+
  Met Abbonement+ wordt uw UNIT4 Multivers administratiepakket uitgebreid met een handige en simpele manier om abonnementen te beheren én factureren in UNIT4 Multivers.


 1. Actie+
  Standaard is het niet mogelijk in UNIT4 Multivers Relatiebeheer om acties die niet van/voor u zijn aan te passen. Met Actie+ breidt u UNIT4 Multivers uit met deze mogelijkheid. Zo wordt relatiebeheer in uw boekhoudpakket nóg eenvoudiger.


 1. Agenda+
  De Agenda+ module koppelt UNIT4 Multivers aan Microsoft Outlook, zodat de afspraken die u maakt in Relatiebeheer ook doorgezet worden in de Outlook agenda van de juiste persoon. Zo wordt relatiebeheer (CRM) nog eenvoudiger in uw administratiepakket.


 1. Analyse+
  Met Analyse+ breidt u UNIT4 Multivers uit met de mogelijkheid om heel eenvoudig financiële overzichten te maken in Excel. Zo heeft u nog meer grip op uw financiën.


 1. Credit+
  De Credit+ module koppelen aan UNIT4 Multivers zorgt ervoor dat u een factuur uit makkelijk kunt crediteren of dupliceren.


 1. EDI+
  Bij (elektronische) berichtenuitwisseling wordt gebruik gemaakt van de Edifact-standaard. De term EDI staat voor Electronic Data Interchange en de term Edifact staat voor Electronic Data Interchange for Administration, Commerce and Transport. EDI omvat alle vormen van berichtuitwisseling, Edifact is een beschrijving van de inhoud van de berichten.


 1. Offerte+
  Door uw boekhoudsoftware van UNIT4 Multivers uit te breiden met Offerte+ kunt u heel eenvoudig offertes maken. De offertes zijn gekoppeld aan Word, zodat u het gebruiksgemak van deze tekstverwerker niet verliest. U maakt in een handomdraai offertes, inclusief uitgebreide (of aangepaste) productomschrijving en plaatjes.


 1. Office+
  Wanneer u UNIT4 Multivers uitbreidt met Office+ krijgt u de mogelijkheid om makkelijk en snel documenten/correspondentie op te slaan vanuit Microsoft Office pakketten Word, Excel en Outlook. Deze informatie kunt u dan koppelen aan specifieke relaties, orders, facturen, debiteuren, crediteuren en offertes.


 1. Report+
  De module Report+ stelt u in staat om op elke werkplek binnen uw bedrijf rapportages raad te plegen, ongeacht of deze gemaakt is op de computer waarop u de rapportage bekijkt.


 1. Scan+
  Scan+ biedt een koppeling met UNIT4 Multivers waarmee het heel eenvoudig wordt om documenten als offertes en facturen in te scannen en op de juiste locatie (relatie, order, factuur, etc.) op te slaan in UNIT4 Multivers.


 1. SerieBatch+
  Door SerieBatch+ te koppelen met UNIT4 Multivers kunt u op een makkelijke manier serie- en/of batchnummers aan uw artikelen uit Unit4 Multivers toekennen.


 1. Synchronisatie+
  Door de Synchronisatie+ module te koppelen met UNIT4 Multivers kunt u heel eenvoudig debiteuren en crediteuren automatisch synchroniseren/kopiëren over meerdere administraties.


 1. Transitor+
  Door de Transitor+ modulle aan uw UNIT4 Multivers boekhoudsoftware te koppelen maakt u het zichzelf uiterst makkelijk om kosten en baten automatisch te laten verdelen over meerdere perioden (of boekjaren).

 

Meer informatie

Meer weten over het uitbreiden van uw administratiesoftware of boekhoudpakket? Van Zutphen Noord Holland is specialist op het gebied van UNIT4 Multivers en ondersteunt u graag met uw vragen, problemen of installatie van UNIT4. Vanuit onze kantoren in IJmuiden en Alkmaar werken wij voor bedrijven in Noord Holland, Flevoland, Utrecht en Zuid Holland. Neem gerust contact met ons op via ons kantoor in IJmuiden (072 3 690 690), of stel uw vraag via ons contactformulier.


Terug naar overzicht