De administratiesoftware UNIT4 Multivers is een financieel softwarepakket dat speciaal ontwikkeld is voor het MKB. Door de modulaire opbouw kan dit administratiepakket eenvoudig uitgebreid en aangepast worden op het gebied van functionaliteit en mogelijkheden.

 

Verschillende softwarepakketten

Om uw boekhouding en administratie goed uit te kunnen voeren biedt UNIT4 een aantal verschillende pakketten. Afhankelijk van uw wensen en eisen bieden deze pakketten verschillende mogelijkheden voor het online bijhouden van uw administratie en boekhouding.

Voor de grotere bedrijven waarbij nog meer processen (denk aan een kassa of logistieke processen) toegevoegd worden aan UNIT4 Multivers kunt u gebruik maken van UNIT4 Multivers Extended of UNIT4 Multivers Kassa. Wilt u uw administratie en boekhouding online kunnen doen, zonder aan een locatie vast te zitten, of wilt u de software geïnstalleerd op uw computer? UNIT4 Multivers biedt u de oplossing.

 

Software voor administratie, boekhouding en relatiebeheer voor MKB’ers

UNIT4 Multivers is dé ideale software voor de administratie en boekhouding voor MKB’ers. De M, L en XL variant van deze administratiesoftware kan daarentegen ook gebruikt worden voor relatiebeheer (CRM).

Door de modulaire opbouw van UNIT4 Multivers kan dit administratiepakket eenvoudig met uw bedrijf meegroeien. Groeit uw bedrijf of wijzigt de dienstverlening dan groeit UNIT4 Multivers probleemloos met u mee.

 

 

Meer informatie:

Meer informatie over wat UNIT4 Multivers voor uw organisatie kan betekenen? VZNH is specialist op het integreren en optimaliseren (maatwerk) van boekhoudsoftware, administratiepakketten en maatwerkoplossingen. Wij werken voor bedrijven in Noord Holland, Flevoland, Utrecht en Zuid Holland. Neem gerust contact met ons op via ons kantoor, of stel uw vraag via ons contactformulier.


Terug naar overzicht