UNIT4 Multivers PaperLess is een uitstekende uitbreiding van uw administratiepakket en boekhoudsoftware. Met deze module kunt u eenvoudig paperless werken en creëert u eenvoudig een digitaal archief met digitaal documentenbeheer.

UNIT4 Multivers PaperLess is zodoende een eenvoudige en moderne tool voor het elektronisch verwerken van documenten. U krijgt een duidelijk overzicht van de digitale documentenstroom, waarbij u aanzienlijk tijd bespaart in het afhandelen van documenten. Daarnaast zijn documentenstromen eenvoudig te creëren en aan te passen, waardoor u altijd inzicht heeft in uw documentenbeheer.

 

Facturen digitaliseren met UNIT4 Multivers PaperLess

Een goed voorbeeld hoe u UNIT4 Multivers PaperLess kunt gebruiken is voor het digitaliseren van facturen. Na het inscannen van een factuur maakt UNIT4 Multivers PaperLess direct een boeking aan in uw UNIT4 administratiepakket. Hierna krijgen medewerkers die goedkeuring moeten geven een geautomatiseerde e-mail, waarna zij goedkeuring kunnen geven op de factuur. Desgewenst kan er hierna nog een wijziging plaatsvinden. Bij goedkeuring van de factuur wordt de boeking direct als definitief vastgelegd. Binnen dit proces wordt in detail vastgelegd wie welke rol heeft vervuld, zodat duidelijk is waar het eventueel misgegaan is. Daarnaast is er in een uitgebreid overzicht altijd overzichtelijk waar een factuur zich eventueel bevindt.

 

Functionaliteiten UNIT4 Multivers PaperLess

  • ingebouwd elektronisch archief
  • snel archiveren en terugvinden van documenten
  • een efficiënte werkstroom van het document
  • beter overzicht en controle
  • automatisch boeken in UNIT4 Multivers/Accounting
  • vanuit UNIT4 Multivers/Accounting een snelkoppeling naar het juiste document
  • alle financiële mutaties en documenten naar één centraal archief

 

Meer informatie

Meer weten over UNIT4 Multivers PaperLess of tips over administratiepakketten en boekhoudsoftware? Vanuit onze kantoren in IJmuiden en Alkmaar werken wij voor bedrijven in Noord Holland, Flevoland, Utrecht en Zuid Holland. Neem gerust contact met ons op via ons kantoor in IJmuiden (072 3 690 690), of stel uw vraag via ons contactformulier.


Terug naar overzicht