Wilt u overal toegang tot uw administratie en boekhouding? Dan is UNIT4 Multivers Online een passende oplossing. UNIT4 Multivers Online is de online variant UNIT4. Wilt u uw administratie en boekhouding liever lokaal hebben, kunt u het beste kiezen voor UNIT4 Multivers.

UNIT4 Multivers Online wordt aangeboden in de pakketten Extra Small, Small, Medium, Large en Extra Large. Afhankelijk van uw organisatie adviseren wij graag over een passend pakket.  

 

Uitgebreide e-mailfunctionaliteit

Aanmaningen, rapportages en facturen versturen was nog nooit zo eenvoudig! Unit4 Multivers Online biedt een uitgebreide e-mailfunctionaliteit waarmee u via uw eigen e-mailprovider (bv. Gmail of Ziggo) uw e-mails uit kunt sturen.

In de uitgebreide e-maileditor kunnen verschillende e-mailsjablonen aangemaakt worden, passend bij uw huisstijl en standaarddocumenten. VZNH zorgt graag voor een passende inrichting en implementatie van uw boekhoudpakket en administratiesoftware. Wij zullen hierbij ook zorgdragen voor een koppeling naar uw database of andere systemen.

 

Efficiënt samenwerken met financiële partners

UNIT4 Multivers Online als administratiesoftware en boekhoudpakket biedt u de mogelijkheid om efficiënt samen te werken met financiële partners als uw accountant en uw bank.

Door uw accountant toegang te geven tot het systeem kan deze controles snel en efficiënt uitvoeren waardoor gegevens makkelijk uitgewisseld kunnen worden. Hiermee bespaart u o.a. op eigen tijd die het kost om de gegevens aan te leveren, maar ook de accountant kan zijn werk sneller uitvoeren.

UNIT4 Multivers Online kan daarnaast ook gekoppeld worden met pakketten van de Rabobank, ABN Amro of ING. Zodoende koppelt u uw betaalrekening aan uw online administratie en heeft u een dagelijkse update van uw administratie. Bankmutaties worden snel doorgevoerd, zonder dat u er omkijken naar heeft.

 

 

Meer informatie

VZNH is specialist op het integreren en optimaliseren (maatwerk) van boekhoudsoftware, administratiepakketten en maatwerkoplossingen. Vanuit onze kantoren in IJmuiden en Alkmaar werken wij voor bedrijven in Noord Holland, Flevoland, Utrecht en Zuid Holland. Neem gerust contact met ons op via ons kantoor in IJmuiden (072 3 690 690), of stel uw vraag via ons contactformulier.


Terug naar overzicht