UNIT4 Multivers Kassa is een uitstekende oplossing voor de MKB'er die zijn kassasysteem (of systemen) geïntegreerd wil hebben met de boekhouding. Financiële mutaties die met behulp van de kassa plaatsvinden worden direct doorgevoerd in uw boekhouding, zodat u altijd een correct overzicht heeft van uw financiële situatie. Daarnaast kunt u met UNIT4 Multivers Kassa ook inzicht krijgen in uw voorraadbeheer, dagomzet, verkochte producten en drukste periodes in uw winkel.

 

Voordelen kassa koppelen aan boekhouding

Het koppelen van uw kassasysteem aan de boekhouding biedt u verschillende voordelen. Het grootste voordeel is dat u uzelf veel tijd bespaart. Indien u uw boekhouding en UNIT4 Multivers Kassa koppelt worden financiële mutaties met één druk op de knop worden doorgevoerd in uw boekhouding.

Naast de koppeling tussen uw kassa en boekhouding biedt UNIT4 Multivers Kassa u de volgende andere voordelen:

  • Integratie met betaalautomaten van bijv. CCV, Alphyra, Quality Equipment (Banksys) en EFT Hypercom. Nooit meer handmatig invoeren van het pinbedrag door koppeling tussen pinapparaat en kassasysteem.
  • Eenvoudig afdrukken, aanmaken en registreren van barcodes.
  • Bedieningsgemak; het kassasysteem kan gebruikt worden dmv een toetsenbord en muist of met een touchscreen.
  • Kassabonnen kunnen worden uitgeprint in uw eigen huisstijl.
  • Met de loyalty module kunt u eenvoudig een loyalty programma opzetten voor uw vaste klanten.
  • Door de module Logistiek ook te koppelen aan UNIT4 Multivers Kassa wordt uw voorraadbeheer en logistieke proces ook volledig geautomatiseerd. U heeft dus real-time inzicht in uw voorraad.
  • Door het uitdraaien van een auditfile kunnen financiële controles snel en efficiënt worden gedaan. Wijzigingen in wet- en regelgeving worden door middel van software updates automatisch doorgevoerd.

 

Meer informatie

Meer weten over UNIT4 Multivers Kassa of tips over het koppelen van uw kassasysteem aan uw boekhoudsoftware? Vanuit onze kantoor in IJmuiden werken wij voor bedrijven in Noord Holland, Flevoland, Utrecht en Zuid Holland. Neem gerust contact met ons op via ons kantoor in IJmuiden of Alkmaar (072 3 690 690), of stel uw vraag via ons contactformulier.


Terug naar overzicht