Uw boekhoudingpakket, administratiesoftware en logistieke planning samen in één systeem? Dan is UNIT4 Multivers Extended een oplossing die u zal bevallen. UNIT4 Multivers Extended is in feite een combinatie van boekhoudsoftware, administratiesoftware en logistieke software.

De Extended versie van UNIT4 Multivers is een pakket voor handelsbedrijven en zakelijke dienstverleners die een zwaarder eisenpakket hebben voor hun boekhoudpakket dan de gemiddelde MKB’er.

 

Inzicht in doorlooptijden en voorraad

Naast de standaardfunctionaliteiten zoals u gewend bent van een boekhoudpakket of administratiesoftware, biedt UNIT4 Multivers Extended ook inzicht in doorlooptijden en voorraden. Door een goede inrichting van het systeem kunt u besparen op uw personeelskosten en/of efficiënter werken zonder dat dit ten koste gaat van uw flexibiliteit in assortiment, prijs en verpakking.

 

Uitgebreide functionaliteit

UNIT 4 Multivers Extended is ontwikkeld met het doel om de efficiency van de gebruikers te verhogen. Het geeft inzicht in belangrijke informatie omtrent dagelijkse werkzaamheden, maar geeft ook duidelijkheid over de resultaten en planning van de afdelingen. Zo bereikt u een optimaal voorraadniveau, een goede beschikbaarheid van het assortiment en kunt u het aantal backorders reduceren. Hiermee kunt u efficiënter werken en bespaart u bijvoorbeeld op vervoerskosten.

UNIT4 Multivers Extended geeft u inzicht in uw financiën, logistiek en relatiebeheer. Daarnaast kunt u de software gebruiken voor planning, management informatie en biedt het uitgebreide rapportage mogelijkheden. Door middel van maatwerk kunnen wij UNIT4 Multivers Extended helemaal passend maken voor uw organisatie. Zo kunt u nóg efficiënter werken en uw klanten zo optimaal mogelijk bedienen.

 

Meer informatie

VZNH is specialist op het integreren en optimaliseren (maatwerk) van boekhoudsoftware, administratiepakketten en maatwerkoplossingen. Vanuit onze kantoren in IJmuiden en Alkmaar werken wij voor bedrijven in Noord Holland, Flevoland, Utrecht en Zuid Holland. Neem gerust contact met ons op via ons kantoor in IJmuiden (072 3 690 690), of stel uw vraag via ons contactformulier.


Terug naar overzicht