Met groot verdriet moeten wij mededelen dat onze directeur en fijne collega Ton Meijerink op 24 februari 2016 plotseling is overleden. Ton was vanaf de oprichting in 2004 directeur van VZNH en heeft veel voor het bedrijf betekend. VZNH verliest met hem een zeer deskundige collega.

Ton heeft diverse functies binnen de administratieve softwarebranche bekleed. Na enige jaren o.a. werkzaam geweest te zijn bij UNIT4, was Ton in 2004 betrokken bij de oprichting van VZNH. Ton laat een vrouw en 4 kinderen na.

Dat Ton ook door onze klanten een graag geziene persoonlijkheid was, blijkt uit de vele hartverwarmende reacties die VZNH ontving na zijn overlijden.

De continuïteit van VZNH is gewaarborgd en het bedrijf zal op dezelfde voet voortgezet worden. Ik vraag wel begrip voor de komende tijd, indien zaken niet binnen de gestelde termijn worden beantwoord. Wanneer u vragen heeft, kunt u contact opnemen met ondergetekende.

Met vriendelijke Groet,

Max Abram
VZNH

 

Reactie van klanten op overlijden Ton Meijerink

  • Hij was een geweldig persoon en wilde je altijd helpen.
  • Ton was een aimabele persoonlijkheid
  • Ton was voor Meditaxi en voor ons persoonlijk een hartelijke man met een goed en deskundig gevoel voor wat de klant nodig had.
  • Ton heeft mij heel goed geholpen met het opstarten van ons boekhoudprogramma. Voor vragen kon ik ook altijd bij hem terecht, ik zal hem zeker missen.
  • Wij herinneren Ton als een goede man en fijne persoonlijkheid. Mede dankzij hem hebben wij onze software kunnen koppelen aan de UNIT4-software. Een succesvol project, mede door zijn kenmerkende rust en correctheid.
  • Ton is onlangs nog bij ons geweest om de administratie uit te breiden. Hij heeft dit zoals gewoonlijk ontzettend goed gedaan en het was nog gezellig ook dat hij er weer was. Ik heb Ton leren kennen als een aimabele, warme, kundige en gezellige man die altijd voor ons klaar stond om ons bij te staan met ons boekhoudprogramma.
  • Ik ken Ton al vanaf rond 1990 en heb altijd fijn met hem samengewerkt.

 

Reactie collega-partners op overlijden Ton Meijerink

  • Ik kende Ton al wat langer maar heb hem eigenlijk het afgelopen anderhalf jaar wat beter leren kennen. Een aimabele man met kennis van zaken en oprechte belangstelling voor de wereld om hem heen. Afgelopen zomer heb ik hem nog mogen ontvangen en rondleiden bij ons in het natuurgebied rondom Oldemarkt. Samen met een aantal andere UNIT4-dealers hebben we niet alleen een productieve maar ook erg gezellige dag gehad.

Terug naar overzicht